Speltherapie

Praktijk Zelluf
Spoorlaan 5D
2495 AL Den Haag

www.zelluf.nu

Praktijk Zelluf

Extra informatie

Janna van der Honing begeleidt als speltherapeut/pedagoog kinderen wanneer zij vastlopen in hun sociaal-emotionele ontwikkeling én hun ouders op het moment dat zij vastlopen in hun rol als opvoeder. Kinderen en ouders de eigen kracht laten (her)ontdekken en hen in beweging krijgen, dát haar mijn passie. Janna heeft het vertrouwen dat ieder mens zelf het vermogen heeft te ontdekken waar zijn of haar probleem/behoefte zit en te ontdekken hoe daarmee om te gaan.

Speltherapie is geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Spelen is de natuurlijke taal van het kind. In plaats van erover te praten, spelen kinderen meestal liever over dingen die hen bezig houden of waar ze tegen aan lopen. In de spelkamer kan uw kind, binnen de veiligheid van spel, zelf spelend ontdekken waar de kern van zijn/haar probleem ligt en hoe daarmee om te gaan. De speltherapeut sluit aan op het spel van uw kind en helpt uw kind omgaan met de nieuwe inzichten en oefenen van nieuw gedrag.

Is jouw kind wel eens bij Praktijk Zelluf geweest? Wat vond je ervan? Laat hieronder een bericht achter zodat andere ouders kunnen meelezen met jouw ervaringen en tips over deze praktijk! 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *