Speelotheek SpeelOké

Stichting speelotheek SpeelOké is een initiatief van een groep enthousiaste vrijwilligers die het concept van een speelotheek een warm hart toedragen. Bij de speelotheek kun je speelgoed huren, net zoals je bij een bibliotheek boeken leent. Het speelgoed dat je leent, mag je drie weken mee naar huis nemen. Je kunt drie stuks speelgoed per keer lenen.

Het speelgoed dat je kunt lenen in de speelotheek is van goede kwaliteit en educatief verantwoord. Daarnaast hebben ze speelgoed dat geschikt is voor kinderen van verschillende leeftijden en ontwikkelingsfasen van 0 tot 12 jaar. Ook houden ze rekening met verschillende interesses van kinderen bij het samenstellen van de speelgoed collectie.

SpeelOké maakt het mogelijk voor alle kinderen uit de regio om te kunnen spelen met speelgoed. De tarieven om speelgoed te huren zijn daarom ook niet hoog. Daarnaast zijn er ook meerdere abonnementsopties zodat je kunt kiezen wat bij jouw situatie van dat moment past. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om eenmalig speelgoed te komen lenen, maar je kunt ook een strippenkaart of een jaarabonnement aanschaffen. Als je een Delftpas hebt hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen.

Bovendien geeft het lenen van speelgoed bij de speelotheek ouders en opvoeders de mogelijkheid om speelgoed eerst uit te proberen samen met hun kinderen, voordat ze over gaan op de aanschaf van dit speelgoed. Speelgoed lenen kan ook handig zijn als je een kinderfeestje geeft waarbij je wat extra speelgoed in huis wilt hebben dat je het na afloop weer terug kunt brengen.

SpeelOké is geopend op zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur en 1x in de drie weken op vrijdagavond. In de schoolvakanties zijn ze gesloten.

Speelotheek

Stichting Speelotheek SpeelOké
Van Kinschotstraat 21
2614 XJ Delft

www.speeloke.nl

Speelotheek SpeelOké

Ben jij wel eens bij Speelotheek SpeelOké geweest of heb je er iets gehuurd? Wat vond je ervan? Laat hieronder een bericht achter zodat andere ouders kunnen meelezen met jouw ervaringen en tips over deze speelotheek! 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *