Creatieve activiteiten
Studio Springboon
Goudenregensingel 6
2641 AV Pijnacker

www.studiospringboon.nl

Studio Springboon

Extra informatie

Studio Springboon is een atelier dat creatieve activiteiten programmeert en/of organiseert. Denk hierbij aan individuele of groepsworkshops voor jong en oud. Dit kan in het atelier zelf, dat gevestigd is in Pijnacker, of op een eigen locatie.

Tevens verzorgt Studio Springboon knutsel- en voorleescafé ’s op schillende locaties voor kinderen. Tijdens deze cafés wordt er interactief voorgelezen met een vertelkast, ook wel kamishibai genoemd. Na het voorlezen wordt er vaak geknutseld aansluitend bij het thema van het voorgelezen boek of wordt er geschminkt.

Je kunt bij Studio Springboon ook terecht voor een creatief kinderfeestje voor kinderen vanaf 4 jaar! Ze denken graag met u mee en kunnen aansluiten bij het thema van uw wensen om dit tot een succes te maken!

 

Ben jij wel eens bij Studio Springboon geweest? Wat vond je ervan? Laat hieronder een bericht achter zodat andere ouders kunnen meelezen met jouw ervaringen en tips over deze creatieve studio! 

4 Reacties

 1. Jolanda

  Het is altijd leuk bij en met studio Springboon! Tamara weet alle kinderen goed te motiveren, is enthousiast, vrolijk, gezellig en heel open naar alle ouders en/of verzorgers.

  Antwoord
 2. Nikki

  Bij studio springboon moet je zijn als je: het allerleukst voorgelezen wil worden, een creatieve middag wil ( en altijd origineel), een kinderfeestje uit handen wil geven…Ik kan nog wel even doorgaan maar met Tamara is het altijd feest en goed geslaagd.

  Antwoord
 3. Patricia jansen

  Ik vind Studio Springboon echt een aanwinst in de regio Delft e.o. Tamara is zo’n vrolijke (werkt erg aanstekelijk), vriendelijke, zeer gemotiveerde en gedreven vrouw. Sinds kort moeder van 2 prachtige kinderen, maar zelfs hoogzwanger weet ze nog leuke, creatieve en vooral gezellige voorleesochtenden en workshops te verzorgen. Door haar enthousiasme weet ze de vooral jonge kinderen over een drempel te trekken en genieten ze van het voorlees-verhaal met alle meegenomen attributen die betrekking hebben op het thema. Daarna gelegenheid om te knutselen, wat ook weer aansluit op de behoeften van de kinderen. Plakken, knippen, verven, kleuren of gewoon alleen maar spelen; alles kan en mag!! Niks moet en die vrijblijvendheid trekt erg aan!! Tamara, alle respect voor jou dat je met dit concept begonnen bent. Je bent top!!

  Antwoord
 4. Mark

  We hebben Studio Springboon gevraagd om te ondersteunen tijdens een feest zodat alles vaders en moeders even konden bijkletsen en de kinderen een leuke middag hadden. En daarin zijn we bijzonder goed geslaagd. Ik zou Studio Springboon aanraden, zeker als je een bedrijfs- of familiefeest hebt en voor de jeugdige gasten vermaak wil zien!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *