SUP-R. Delft

SUP-R. Delft is een New Style Warehouse. Naast de mode en lifestyle producten voor volwassenen hebben ze er ook een leuke afdeling met kinderkleding en kleine gadgets voor kinderen. Ze verkopen hier kinderkleding van meerdere betaalbare kwaliteitsmerken, zoals Claesen’s, Looxs, Indian Blue, Super Rebel en Levi’s. Hier vind je dus net even andere merken dan in andere winkels. De kleding is geschikt voor baby’s tot aan kinderen in groep 8.

Tip van Bloei: Ook leuk om hier gave babykleding te kopen om bijvoorbeeld als kraamkadootje te geven aan jonge ouders.

Naast kleding en lifestyle items hebben ze achterin ook een café waar je onder andere taart, broodjes en wafels kunt eten. Hier hebben ze ook een klein speelhoekje gecreëerd met een zitje en wat speelgoed. Kinderen zijn bij SUP-R. dus zeker welkom om mee te komen tijdens het winkelen. Ook is er een achtertuin waar je lekker buiten kun je zitten met mooi weer. Hier hebben ze op de zij-muur van de tuin een heuse Delfts blauwe Selfie-Wall gecreëerd. Dat levert geheid gave foto’s van je kinderen op!

In de kelder van SUP-R. Delft vind je Studio By voor dames. Hier kun je bijvoorbeeld je haar laten stylen, je nagels laten lakken of je wenkbrauwen laten shapen. Voor vragen kun je hier altijd binnenlopen, voor een behandeling moet je vooraf een afspraak maken.

Let op, er is wel een trapje midden in de winkel dus je komt niet gemakkelijk bij het gedeelte met kinderkleding of bij het café met een kinderwagen of buggy.

Kidsfashion en gadgets

SUP-R. Delft
Wijnhaven 9
2611 CR Delft

www.sup-rdelft.nl

SUP-R. Delft

Ben jij wel eens bij SUP-R. Delft geweest of heb je er iets gekocht? Wat vond je ervan? Laat hieronder een bericht achter zodat andere ouders kunnen meelezen met jouw ervaringen en tips over deze winkel!