Sportschool Tim Kool

Locatie Delft
Van Lodensteynstraat 114
2612 SK Delft

Locatie Pijnacker
Het Baken 2
2641 JN Pijnacker

www.sportschool-timkool.nl

Sportschool Tim Kool Delft

Sportschool Tim Kool Pijnacker

Extra informatie

Bij Sportschool Tim Kool kunnen kinderen vanaf drie jaar oud al komen sporten. Van 3 tot 6 jaar oud kun je terecht bij de Teakwan-Do Kubz. Dit is een speciaal programma dat is ontwikkeld voor jonge kinderen gebaseerd op het Taekwon-Do. De bedoeling is om het zelfvertrouwen van de jongsten uit de groep te ontwikkelen en hun communicatie vaardigheden te verbeteren. Kinderen leren het belang van moraal en zelfstandig denken via de vijf tenets van Taekwon-Do (hoffelijkheid, integriteit, doorzettingsvermogen, zelfbeheersing en onoverwinnelijke geest). Tevens wordt het wederzijds respect, wat deze martial art voortbrengt, meegegeven. Onze Taekwon-Do Kubz hebben ook een soort examen genoemd de Timmy de Tijgerdag. Dit is op een zaterdagochtend waarbij meerdere groepen worden samengevoegd en alle ouders, vrienden en familie mogen komen kijken. Ben je zes jaar of ouder dan kun je deelnemen mee doen met de jeugd groep van het Taekwon-Do.

Ook kun je bij Tim Kool terecht voor een kinderfeestje. Ze leren de kinderen de basistechnieken van de Koreaanse zelfverdedigingskunst Taekwon-Do. Op deze manier is het kinderfeestje niet alleen leuk, maar ook nog eens erg leerzaam.

Zit jouw kind op les bij Sportschool Tim Kool? Wat vind je ervan? Laat hieronder een bericht achter zodat andere ouders kunnen meelezen met jouw ervaringen en tips over deze sportschool! 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *