Kindercoach

TopSamen
Faalangst – Weerbaarheid – Sociale Vaardigheden

www.topsamen.net

Waarom kindercoaching bij TopSamen?

Extra informatie

TopSamen is er voor de begeleiding en coaching van kinderen (vanaf 4 jaar) en hun ouders. Samen met de kinderen, Samen met de ouders en Samen met TopSamen. Niemand staat er immers graag alleen voor! Samen dus!

Kindercoach Marjolein Ammerlaan-van den Ende heeft TopSamen opgericht vanuit de visie dat kind en ouder afhankelijk zijn van elkaar. Ze hebben enorm veel invloed op elkaar en dat is een mooi gegeven. Maar soms staan zij voor uitdagingen en loopt het even niet zo lekker. Dan is het belangrijk om met elkaar een manier te vinden om weer verder te gaan. TopSamen kijkt naar de talenten, inzichten en vaardigheden van zowel het kind als van de ouder(s), en biedt graag een extra duwtje richting de Top!

De speerpunten van TopSamen zijn: omgaan met faalangst, weerbaarheid en sociaal vaardigheid. Dit zijn vaardigheden die onmisbaar zijn om uit te kunnen groeien tot een gelukkige en zelfstandige volwassene. TopSamen versterkt deze vaardigheden bij kinderen door middel van individuele coaching, een ouder-kind traject, en/of door een groepstraining. Afhankelijk van de situatie en de wensen, maken we een persoonlijk plan!

Ben jij wel eens bij het TopSamen geweest? Wat vond je ervan? Laat hieronder een bericht achter zodat andere ouders kunnen meelezen met jouw ervaringen en tips over deze praktijk! 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *