Gastouderbureau

ViaViela Delft
Kluizenaarsbocht 6
2614 GT Delft

www.viaviela.nl

Gastouderbureau ViaViela Delft

Extra informatie

Arja van der Pot, Anita de Jong en Mariejelle van der Linden van ViaViela Delft begeleiden ouders en gastouders bij alles wat met goede gastouderopvang te maken heeft. De vestiging in Delft maakt deel uit van het landelijk opererende ViaViela, dat met zeventig vestigingen het grootste gastouderbureau is van Nederland. ViaViela Delft is hiervan het grootste gastouderbureau uit regio Delft en omstreken. Behalve in Delft bieden ze hun diensten ook aan in o.a. Pijnacker, Den Hoorn, Schipluiden, Delfgauw en Rijswijk. Desondanks krijgt iedereen, zowel ouder als gastouder, een zeer persoonlijke benadering. De dienstverlening van ViaViela Delft ligt op hoog niveau, zij gaan daarin verder dan de meeste andere gastouderbureaus.

Via de matchingsite oppas.nl van ViaViela kunnen ouders en gastouders elkaar vinden. Heb je jouw ideale gastouder gevonden via de site? Dan komen Arja, Anita of Mariejelle daarna bij je langs voor een vrijblijvend intakegesprek. Zij kunnen daarna de match tussen jou en de gastouder definitief maken.

Heb jij een gastouder gevonden via Gastouderbureau ViaViela Delft? Laat hieronder een bericht achter zodat andere ouders kunnen meelezen met jouw ervaringen en tips over dit gastouderbureau! 

1 Reactie

  1. marion maat

    ik ben al 3 jaar aangesloten bij ViaViela als gastouder in Delft en kan maar 1 ding zeggen……..het zijn TOPPERS !!!!!!!!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *