Zwembad

De Viergang
Noordweg 79 2641
ZA Pijnacker

www.zwembaddeviergang.nl

Zwembad De Viergang

Extra informatie

Neem een duik in het diepe, een ritje van de glijbaan, met zijn allen door de draaikolk, even naar buiten zwemmen en daarna heerlijk bubbelen in het bubbelbad. Alle baden zijn tijdens het recreatief zwemmen beschikbaar en er zijn extra speelelementen in het diepe bad. Het buitenterrein is in de zomermaanden geopend en beschikt over een ligweide, wipkippen, een tafeltennistafel en stoelen om heerlijk in de zon te genieten.

Je kunt in Zwembad de Viergang ouder-kind zwemmen met je kind(eren) van 0 tot 4 jaar, verdeeld in verschillende leeftijdsgroepen. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen hier op zwemles voor hun ABC. Daarnaast is er zwangerschapszwemmen. Er worden regelmatig extra activiteiten georganiseerd, zoals discozwemmen en zwemfeesten. Ook is er de optie om je kinderfeestje te organiseren in het zwembad.

Ben jij wel eens bij het Borstvoedingscentrum Delft geweest of heb je er iets gekocht? Wat vond je ervan? Laat hieronder een bericht achter zodat andere ouders kunnen meelezen met jouw ervaringen en tips over deze locatie! 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *