Vioolschool Delft

Locatie 1
Bethlehemkerk
Floresstraat 2
2612 GK Delft

Locatie 2
Plukkebol kinderopvang
Raamstraat 65
2613 RW Delft

www.vioolschooldelft.nl

Vioolschool, Bethlehemkerk

Vioolschool, Plukkebol

Extra informatie

De vioolschool Delft geeft individuele lessen, zodat elke leerling zich op zijn of haar manier en in zijn of haar eigen tempo kan ontwikkelen. Naast de privélessen spelen veel leerlingen samen in groepslessen. Vier keer per jaar kunnen onze violisten hun vioolspel laten horen op een voorspeelmiddag. Je geeft je concert onder begeleiding van een pianist. Zo leer je, naast voorspelen voor een groot publiek, ook samenspelen met de piano.

Er wordt les gegeven bij de vioolschool Delft aan kinderen vanaf 3 jaar.

Zit jouw kind op les bij Vioolschool Delft? Wat vind je ervan? Laat hieronder een bericht achter zodat andere ouders kunnen meelezen met jouw ervaringen en tips over deze muzieklessen! 

1 Reactie

  1. Felice

    Mijn zoon speelt al ruim 4 jaar viool bij vioolschool Delft! Van begin af aan leer je bij de vioolschool heel precies de goede viooltechnieken, terwijl het voor de kinderen gewoon allemaal leuk en speels is. Regelmatig organiseren ze heel gezellige voorspeelmiddagen: superleuk met veel aandacht voor elk kind! Ze worden dan op piano begeleidt en krijgen altijd applaus en een roos voor het optreden. Ook nu hij ouder is blijft hij enthousiast, zijn juf lijkt wel te toveren: je hoort hem nog steeds per week vooruit gaan en steeds mooier spelen.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *