IN SAMENWERKING MET TOPSAMEN

Als ouder wil je graag dat het goed gaat met je kind. Dat je kind weet dat hij geliefd is, dat hij zich gewaardeerd voelt, zichzelf is en lekker in z’n vel zit. Maar ook dat je kind de ruimte en mogelijkheden krijgt om te ontdekken, te leren en te groeien tot een zelfstandige, zelfredzame en gelukkige volwassene. Maar helaas gaat opgroeien ook over leren; vallen en opstaan, tegenslag en de draad weer oppakken. Als ouder wil je hier je kind het liefst zo goed mogelijk bij begeleiden. Maar bij opvoeden hoort ook loslaten, jezelf tegenkomen, vertrouwen hebben en het soms gewoon even niet meer weten…

Topsamen Delft

Omdat het tijdens het proces van opgroeien en opvoeden ook weleens tegen zit, is het fijn om een plek te hebben waar je hulp kunt krijgen. TopSamen biedt coaching en ondersteuning aan kinderen en hun ouders die een duwtje in de rug goed kunnen gebruiken. Er zijn veel verschillende redenen waarom ouders contact opnemen met TopSamen, maar het doel is eigenlijk altijd om hun kind weer blij te laten zijn en samen verder te kunnen. TopSamen biedt zowel kinderen als hun ouders handvatten om de situatie samen het hoofd te kunnen bieden. Dit kan door middel van oudergesprekken, individuele coaching van het kind, groepstrainingen of ouder-en-kind-begeleiding. Afhankelijk van de situatie kijken we samen naar een passende werkwijze.

Wat TopSamen anders maakt dan andere kindercoaches is de nauwe samenwerking met ouders. Dit kan op diverse manieren, bijvoorbeeld door een samen-training. Door inzicht te geven in het traject dat hun kind doorloopt, kunnen ouders thuis beter inspelen op de behoeften van hun kind. Niet alleen is het effect van de coaching dan vele malen groter, ook brengt het meer harmonie en gezelligheid thuis. En dat is weer voor iedereen fijn!

De coaching en begeleiding van TopSamen kan het beste gezien worden als een kortstondige, praktische en oplossingsgerichte begeleiding voor kinderen (vanaf 4 jaar) en hun ouders. Daarnaast is TopSamen gespecialiseerd in faalangst, weerbaarheid en sociale vaardigheden. Kijk voor meer informatie op de site www.topsamen.net.

Marjolein Ammerlaan-van den Ende

Marjolein Ammerlaan-van den Ende

Kindercoach

Marjolein (1982) is getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ze werkt sinds 2005 in het voortgezet onderwijs als docent en mentor. Sinds 2008 is ze gecertificeerd Leefstijl-trainer en heeft ze veel lessen Leefstijl verzorgd. In 2011 behaalde ze het certificaat Begeleider Faalangst Training behaald en sindsdien verzorgt ze faalangstreductietrainingen. Na het volgen van de opleiding tot kindercoach heeft ze in 2016 TopSamen opgericht.

Weet jij wat een kindercoach is? Is het na het lezen van dit artikel duidelijker wat een kindercoach voor je kan betekenen?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *