Zwangerschap

Ben je zwanger? In de eerste plaats natuurlijk, gefeliciteerd met je zwangerschap! Omdat dit zo’n belangrijke periode is, hebben we op Bloei een aparte rubriek rondom zwangerschap in Delft gecreëerd. Je vindt hier ten eerste informatie over geboortezorg. Dit is niet alleen de kraamzorg, verloskundige en doula maar is ook de lactatiekundige. Daarnaast vind je hier ook adresjes waar je terecht kunt voor cursussen, een massage of sport voor zwangeren. Tot slot verzamelen we ook op Bloei de plekken waar je lekker kunt shoppen voor positiekleding.

Zijn er ten slotte nog adresjes die je mist op Bloei rondom zwangerschap in Delft? Aarzel dan niet om ons van jouw tips op de hoogte te brengen. We horen graag van je!

Kies een onderwerp:

Cindy Mulder Fotografie

Cindy Mulder is gespecialiseerd in kinderfotografie. Je kunt bij haar terecht voor zwanger- en newbornreportages, groepsfoto’s, workshops en kinderfeestjes.

Lees meer

Pollie’s Kraamkado

Ben je op zoek naar een origineel kraamkado voor een leuke prijs? Bij Pollie’s Kraamkado uit Delft kun je leuke op maat gemaakte kraammanden bestellen.

Lees meer

Nathis

De Twelfies van Nathis zijn een set van twaalf kroontjes die je tijdens het eerste jaar elke maand gebruikt om de ‘ver-maand-dag’ vast te leggen.

Lees meer

bbb Health Boutique Delft

Bij bbb Health Boutique Delft bieden ze ook workouts & yoga voor zwangeren. Na de bevalling kun je vanaf 6 weken weer komen sporten terwijl je je baby meeneemt!

Lees meer

De Viergang

Bij Zwembad de viergang kun je ouder-kind zwemmen, recreatief zwemmen, familiezwemmen, zwemles-ABC en zwangerschapszwemmen.

Lees meer

Sportcenter Allround

Sportcenter Allround biedt lessen voor zwangeren, voor ouders met jonge kinderen is er een kinderoppas en ook voor kinderen zijn er diverse cursussen.

Lees meer

Mom in Balance Delft

Bij Mom in Balance Delft geeft trainer Wendy Wanner outdoor trainingen voor zwangeren, hersteltraining na de bevalling en total body workouts voor vrouwen.

Lees meer

Studio Pelinho

Ben je op zoek naar een uniek ontwerp? Babs van Dongen & Jaime Franken van Studio Pelinho ontwerpen o.a. geboortekaartjes, wenskaarten en posters voor in de (kinder)kamer!

Lees meer

Praktijk ROOS

Rosalie Schippers van Praktijk ROOS geeft een cursus babymassage. Ook kun je bij haar langs voor een zwangerschapsmassage of een massage voor kinderen.

Lees meer

Yoga Mariposa Delft

Bij Yoga Mariposa kun je terecht voor zwangerschapsyoga, kinderyoga vanaf 6 jaar en mindfulness & coaching voor kinderen vanaf 7 jaar.

Lees meer

MELD JE AAN VOOR DE BLOEI NIEUWSBRIEF

 

Een nieuwsbrief voor ouders uit regio Delft, om je te inspireren en informeren.

 

We sturen je geen spam, alleen de leukste artikelen en tips!

 

Dank voor je aanmelding, je ontvangt nu een bevestigingsmail in je inbox!