Zwembad

Zwem- & Squashcentrum Delft
Clara van Sparwoudestraat 2
2612 SP Delft

www.zwemensquashcentrumdelft.nl

Zwem- en Squashcentrum Delft

Extra informatie

Het Sportfondsenbad vind je in de wijk Vrijenban. Je kunt hier baby- en peuterzwemmen en kinderen kunnen er op leszwemmen voor hun ABC. In het weekend hebben ze tijden ingericht voor recreatief familiezwemmen. Af en toe worden er extra activiteiten georganiseerd naast het vaste programma, zoals onderwaterfoto’s maken van baby’s & peuters of een zwemfeest voor kinderen met een diploma.

Bij het Zwem- & Squashcentrum gebruiken ze een ‘Chlorinsitu-IV chloride-arm installatie’ in het zwembad. Dit betekent dat er een chloor in wateroplossing wordt bereid uit een zoutoplossing. Met deze nieuwe techniek is er voor de zwemmers minder overlast van de chloorlucht, oog- en slijmvlies irritaties, alsmede minder problemen voor zwemmers die buisjes in de oren hebben.

Heb jij wel bij het Zwem- en Squashcentrum gezwommen samen met je kinderen of hebben ze er zwemles gehad? Wat vond je ervan? Laat hieronder een bericht achter zodat andere ouders kunnen meelezen met jouw ervaringen en tips over dit zwembad! 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *